خانه / آموزش / رژیم غذایی مناسب برای جلوگیری از حملات میگرنی

رژیم غذایی مناسب برای جلوگیری از حملات میگرنی

چکیده:
 مقابله با میگرن قطعا کار ساده ای نیست ، معمولاً افراد مبتلا به سردردهای شدید و همچنین حالت تهوع ، استفراغ و حساسیت به نور و صدا دچار سردردهای شدید می شوند. با این حال ، آنچه اکثر مردم درک نمی کنند این است که غذایی که می خورند می تواند تأثیر قابل توجهی در بروز این نوع سردردها داشته باشد.

 رژیم های میگرنی چیزی است که بسیاری از متخصصان پزشکی، پس از تشخیص میگرن مزمن به بیمار توصیه می کنند ، زیرا بسیاری از مطالعات ارتباط بین میگرن و مواد غذایی پر اهمیت دانسته اند.

در این مقاله ، ما در مورد بعضی از غذاهای رایج که بخشی از یک برنامه غذایی معمول میگرن هستند ، صحبت خواهیم کرد ، زیرا آنها به پیشگیری و حتی درمان حملات میگرن کمک می کنند. علاوه بر این ، ما در این مقاله به جلوگیری از مصرف چندین غذای دیگر خواهیم پرداخت، زیرا ممکن است برخی از مواد غذایی باعث ایجاد حمله  میگرنی شوند.

غذاهای مناسب برای بیماران میگرنی

سبزی های برگ تیره

در حال حاضر بخشی از یک رژیم غذایی سالم شامل سبزیجات برگ تیره می توانند از بروز طیف گسترده ای از مشکلات برای سلامتی از جمله میگرن بکاهند. این سبزیجات برگ دار شامل اسفناج ، آرگولا ، چغندر سبز و کلم هستند. برای نمونه این سبزیجات حاوی ویتامین های مفیدی هستند که نه تنها از بدن ما مراقبت می کنند، بلکه می توانند به کاهش بروز بیماری ، شدت و مدت زمان میگرن نیز کمک کنند. ریبوفلاوین یا ویتامین (B2) یکی از ویتامین هایی است که در سبزی های برگ تیره وجود دارد که به وفور در اسفناج یافت می شود.

آجیل و دانه ها

خوردن تعداد انگشت شماری از انواع آجیل مخلوط مورد علاقه شما می تواند دقیقاً همان چیزی باشد که شما را از شر آن سردرد ناتوان کننده میگرنی نجات میدهد. ، زیرا منیزیم موجود در آنها می تواند به خلاص شدن از سردرد به شما کمک کند. یک مطالعه که قبلاً انجام شده نشان داده که وقتی بیماران میگرنی شرکت کننده، مکملهای منیزیم مصرف کردند ، بیش از ۴۱ درصد از حملات آنها کاهش یافته است ، یک عنصر مشترک در بسیاری از آجیل ها مانند بادام ، کنجد و بادام زمینی، منیزیم است.

گوشت قرمز

گوشت قرمز ، گندم و جگر گاو ، حاوی مقادیر زیادی CoQ10 و B12 هستند. به گفته آکادمی نورولوژی و انجمن سردرد کانادا ، هر دو به طور طبیعی ترکیباتی در بدن هستند که به دلیل جلوگیری از میگرن شناخته می شوند. با این حال ، توصیه می شود از گوشت گاو ، خشک شده ، تخمیر شده ، ترش شده ، نمک سود شده یا دودی مصرف نکنید زیرا در واقع باعث میگرن می شوند.

تخم مرغ

تخم مرغ بطور یقین یک ماده مغذی برای هر رژیم غذایی است. تخم مرغ همچنین می توانند در پیشگیری از میگرن نقش موثری داشته باشند. تخم مرغ دارای مقادیر زیادی ویتامین های گروه B است. مشخص شده که مصرف ۲۰۰ یا ۴۰۰ میلی گرم تخم مرغ در روز، ریبوفلاوین (B2) لازم جهت کاهش دفعات سردرد ، شدت و مدت زمان تامین می کند. مصرف دو تخم بزرگ می تواند ۲۴ درصد از مقدار توصیه شده روزانه ریبوفلاوین را برای شما فراهم کند. توصیه می شود از تخم بلدرچین به دلیل داشتن طبیعت گرم ، بجای تخم مرغ استفاده شود.

https://davadarmon.ir/wp-content/uploads/Legumes_1230x630_Facebook-660x330.jpg

غلات کامل

هیپوگلیسمی (قند خون پایین) یک محرک شایع میگرن است و یکی از ساده ترین راه های جلوگیری از آن ، مصرف غلات کامل است. این نوع مواد غذایی با سرعت بسیار کندتری توسط بدن متابولیزه می شوند و به شما این امکان را می دهند تا قند خون خود را به طور مداوم حفظ کنید. بهترین منابع غلات کامل شامل گندم سیاه ، جو ، بلغور ، جو دوسر و quinoa هستند.

ماهی آب سرد

این شامل ماهی قزل آلا ، شاه ماهی ، هالیبوت ، ماهی خال مخالی ، ساردین و ماهی تن است که همه منابع عالی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. یک مطالعه در مورد مبتلایان به سردرد میگرن مزمن نشان داد که افزایش امگا ۳ ، در کنار کاهش امگا ۶ ، باعث سردردهای کمی در هر ماه و کاهش قابل توجه در پریشانی روانی می شود. از پیشرفت کلی در افزایش کیفیت زندگی بیمار میگرنی می گردد.

میوه ها

ویتامین ها و مواد معدنی باعث می شوند که خوردن میوه ها قسمت بزرگی از هر رژیم غذایی باشد ، اما این امر همچنین در جلوگیری از سردردهای میگرنی اهمیت بسزایی دارد. مقادیر بالای آب موجود در میوه ها همچنین به بهبود هیدراتاسیون کلی شما کمک می کند ، و از کم آبی بدن که یکی دیگر از بروز حملات میگرنی است، جلوگیری می کند. نمونه هایی از بعضی از میوه ها شامل انواع توت، خیار، خربزه، گوجه فرنگی، گریپ فروت، طالبی، زردآلو، پاپای ، هلو و گیلاس می باشد. آناناس ممکن است بطور خاص مفیدتر باشد زیرا مشخص شده است که حاوی آنزیمی با خاصیت ضد التهابی است ، احتمالاً به کاهش علائم سردرد میگرنی کمک می کند.

ادویه و ادویه جات ترشی جات

انواع ادویه می تواند برای کاهش سردرد میگرنی و جلوگیری از بروز آن مفید باشند. دمنوش مرزنجوش می تواند هنگام بروز سردرد میگرنی موجب تسکین درد شما گردد. همچنین دمنوش ریشه زنجبیل به دلیل داشتن خواص ضد التهابی مفید باشد. بعلاوه دمنوش دارچین و رزماری نیز می تواند به کاهش سردرد و جلوگیری از سردرد کمک می کند.

مواد غذایی برای جلوگیری از حملات میگرن

کافئین

کافئین ترکیبی است که در قهوه ، چای و شکلات وجود دارد، مصرف زیاد کافئین و همچنین کاهش مصرف کافئین می تواند منجر به ایجاد سردرد میگرنی شود. با این حال ، براساس تحقیق بنیاد میگرن آمریکا ، مقدار مناسب کافئین در واقع می تواند به جلوگیری از میگرن نیز کمک کند ، اما فقط با استفاده گاه به گاه از این ماده.

شیرین کننده های مصنوعی

شیرین کننده ها موادی هستند که معمولاً در غذاهای کم کالری استفاده می شوند. این مواد به عنوان یک جایگزین قند بکار می روند. در حالی که یک جایگزین عالی برای مبتلایان به دیابت هستند، لیکن متاسفانه شیرین کننده های مصنوعی می توانند منجر به حملات  میگرنی شوند. طبق گفته کلینیک مایو ، شیرین کننده های مصنوعی به ویژه ، آسپارتام رایج ترین نوع محرک های میگرن است.

الکل

به نظر می رسد نوشیدنی های الکلی نوعی که نوشیدنی رایج در سراسر جهان هستند یک محرک برای حملات میگرن مزمن هستند. شراب قرمز به ویژه ارتباط مستقیم با تحرک شروع سر درد میگرن است. در حالی که هنوز بحث هایی در این مورد وجود دارد  اعتقاد بر این است که ترکیبی از کم آبی بدن به همراه چندین ترکیب موجود در مشروبات الکلی (به عنوان مثال تانن ها و فلاونوئیدها) مقصرین هستندکه منجر به ایجاد میگرن می شوند.

شکلات

بنا به گفته بنیاد میگرن آمریکا ، حدود ۲۲ درصد از افرادی که شکلات مصرف می کنند از میگرن رنج می برند. تصور می شود علت این موضوع «بتا فنیل اتیل آمین و کافئین» موجود در آن باشد. با این حال ، دلیل دقیق دلیل اینکه چرا برخی از افراد به دلیل این رفتار خوشمزه دچار سردرد می شوند هنوز مورد بحث است.

غذاهای حاوی مونو سدیم گلوتامات (MSG)

مونو سدیم گلوتامات که به طور طبیعی در بدن نیز وجود دارد یک افزودنی است که در بسیاری از محصولات غذایی موجود است، این ماده در حالی که برای خوردن بی خطر است ، متاسفانه به ایجاد حملات میگرن مرتبط است. طبق گزارش بنیاد میگرن آمریکا ، MSG ممکن است در ۱۰ تا ۱۵ درصد افرادی که میگرن را تجربه می کنند ، میگرن شدید ایجاد نماید.

گوشت‌های فرآوری شده

این گوشت ها اغلب حاوی مواد نگهدارنده ای به نام نیترات سدیم هستند و به حفظ رنگ و طعم کمک می کنند. این ترکیب به دلیل انتشار اکسید نیتریک در جریان خون شناخته شده است ، که تصور می شود رگ های خونی در مغز را گشاد می کرده و سبب ایجاد سردرد میگرنی می شود.

پنیرهای کهنه

محصولاتی مانند فتا ، پنیر آبی و پارمسان حاوی ماده ای به نام تیرامین هستند که به عنوان پروتئین در پنیرها تشکیل می شوند. میگرن با مصرف بیش از حد تیرامین مرتبط است.

غذاهای ترشی و تخمیر شده

کیمچی ، کومچوچا ، و سایر کالاهای ترشی به دلیل داشتن مقادیر زیادی تیرامین ، که منجر به میگرن می شود شناخته شده است.

غذای یخ زده

خوردنی های خیلی سرد و یخ زده مانند بستنی ها و فالوده که می توانند آنقدر سرد باشند که اگر خیلی سریع خورده شوند می توانند باعث سردرد شوند.

غذاهای شور

نمک ماده مشترکی همه خوارکی ها است که برای ایجاد مزه و نگهداری غذاها مورد استفاده قرار می گیرد ، اما متأسفانه می تواند منجر به افزایش فشار خون شود و باعث سردرد یا میگرن شود.

میوه های خانواده مرکبات

اگرچه کاملاً اثبات نشده است ، اما توسط چندین مطالعه ارتباط بین میگرن و مرکبات وجود دارد.

رژیم غذایی کم تیرامین برای حملات میگرنی

تیرامین یک ترکیب رایج است که در غذاهای مانده و تخمیر شده یافت می شود. به کسانی که در حال مصرف داروهای ضد افسردگی هستند که به عنوان مهار کننده MAO شناخته می شود ، در واقع توصیه می شود از تمام غذاهای حاوی مواد خوراکی حاوی تیرامین خودداری کنند ، زیرا با این کار می تواند منجر به سردردهای شدید ، افزایش ضربان قلب ، حالت تهوع ، استفراغ و فشار خون بالا شود.

در زیر برخی از گروههای غذایی معمولی و میزان تیرامین آنها وجود دارد:

محصولات لبنی

  • تیرامین بالا: پنیرهای کهنه ، چدار ، استیلتون یا آبی ، کاممبرت ، سوئیس ، فتا ، موستر ، پارمسان
  • تیرامین کم: پنیر آمریکایی ، پنیر دلمه ، ماست ، شیر تازه ، پنیر کشاورز ، پنیر خامه ای ، خامه ترش ، پنیر سویا ، سویا

گوشت ، مرغ و ماهی

  • تیرامین بالا: کالباس خشک ، سالامی ، ماهی ترشی یا دودی ، خاویار ، کبد مرغ پیر ، سوپ تهیه شده از عصاره گوشت گاو
  • تیرامین کم: گوشت تازه ، مرغ ، ماهی ، تخم مرغ و سوسیس ، گوشت ناهار به غیر از سالامی ، گوشت کنسرو یا ماهی که هنگام باز شدن خورده می شود

میوه ها ، سبزیجات و لوبیا

  • تیرامین بالا: پرتقال ، گریپ فروت ، لیمو ، لیموترش ، نارنگی ، آناناس ، لوبیا فوا ، لوبیای پهن ، سوسیس ، غذاهای سویا تخمیر شده ، میسو ، توفو ، کیمشه ، پیاز خام
  • تیرامین کم: بیشتر سبزیجات و کشمش تازه ، کنسرو شده یا منجمد

نوشیدنی

  • تیرامین بالا: ماء الشعیر ، آبجو ، شراب قرمز
  • تیرامین کم: قهوه ، چای یا نوشابه حاوی کافئین ، نوشابه ، شیر تازه یا سویا ، بوربن ، جین ، رم و ودکا

چاشنی ها

  • تیرامین بالا: عصاره مخمر غلیظ ، سس سویا ، سس ماهی ، سس تریاکی
  • تیرامین کم: سس گوجه فرنگی ، خردل ، سس وورسستر ، سس سالاد

حفظ رژیم غذایی تخصصی به هر دلیلی می تواند دشوار باشد ، اما می تواند موثرترین کاری باشد که می توانید انجام دهید. انتخاب دقیق در مورد غذاهایی که شما برای خوردن انتخاب می کنید می تواند تفاوت زیادی در جلوگیری از سردرد میگرنی داشته باشد یا حداقل در کاهش شدت آنها کمک کند. اگر سردردهای شما غیرقابل کنترل شده اند ، مراجعه به پزشک در اسرع وقت بسیار توصیه می شود.

 

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
ایمیل
واتساپ
آپارات
اینستاگرام
فیسبوک
SOCIALICON

درباره ی مدیر سایت

همچنین ببینید

آنچه باید در مورد واریس و درمان آن بدانیم

چکیده: شاید بارها و بارها افرادی که رگ‌های بنفش در بدن آنها خودنمایی می‌کند نظر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Share This