چکیده: رژیم مدیترانه ای مبتنی بر غذاهای سنتی و محلی است که در سال ۱۹۶۰ در کشورهایی مانند ایتالیا و یونان در گذشته از آن استفاده می کردند. مردم این کشورها در مقایسه با آمریکایی ها فوق العاده سالمتر بودند و ریسک ابتلا به بسیاری از بیمارها را نداشتند. …
ادامه نوشته »حرکات ساده یوگا برای آرامش ذهن
چکیده: حتما بسیاری از شما دیگر قانع شدهاید که تمرین یوگا فواید زیادی دارد. یوگا از کاهش وزن گرفته تا افزایش انعطافپذیری، دربرگیرندهی ویژگیهای بسیاری است که همگی آنها سلامت و رفاه کلی ما را تقویت میکنند. استرس و اضطراب از مهمترین دلایل بیماریها هستند. استفاده از یوگا آسانا توانایی …
ادامه نوشته »شربت لیمو عمانی منبع غنی ویتامین D
چکیده: مقادیر بالای ویتامین D موجود در لیمو عمانی با تقویت استخوان ها خطر ابتلا به بیماری پوکی استخوان را کاهش می دهد و به تقویت عضلات و دندان ها و تقویت سیستم امینی بدن دربرابر ویروس ها کمک می کند شربت لیمو عمانی را می توانید به سادگی تهیه …
ادامه نوشته »تفاوت محصولات کشاورزی ارگانیک و تراریخته
چکیده: برای اغلب افراد ، اصطلاح “ارگانیک” به روشی گفته می شود که در آن محصولات کشاورزی ، دامی و طیور به شکل کاملا طبیعی آن ، رشد و نمو میکنند. استانداردهای ارگانیک تولید مواد غذایی به گونه ای طراحی شدهاند که میزان مواد شیمیایی و سموم دفع آفات مورد …
ادامه نوشته »خواب با کیفیت میتواند نیاز بدن را به آنتیبیوتیک کاهش دهد
چکیده: اگرچه همواره یافتهها نشان میداد که یک «خواب خوب شبانه» میتواند انواع مشکلات را حل کند اما دانشمندان اکنون شواهد جدیدی کشف کردهاند که نشان میدهد خوب خوابیدن میتواند آسیبپذیری در برابر عفونت را کاهش دهد. یافتههای جدید دانشمندان حاکی از آن است که «خواب با کیفیت» میتواند خطر …
ادامه نوشته »رژیم غذایی مناسب برای جلوگیری از حملات میگرنی
چکیده: مقابله با میگرن قطعا کار ساده ای نیست ، معمولاً افراد مبتلا به سردردهای شدید و همچنین حالت تهوع ، استفراغ و حساسیت به نور و صدا دچار سردردهای شدید می شوند. با این حال ، آنچه اکثر مردم درک نمی کنند این است که غذایی که می خورند …
ادامه نوشته »۱۰ حقیقت در مورد خواص تغذیهای موز
چکیده: موز از مهمترین محصولات غذایی روی کره زمین است. موز از خانواده ای از گیاهان به نام Musa به دست می آیند که بومی جنوب شرقی آسیا هستند و در بسیاری از مناطق گرمسیر دنیا رشد می کند. موز منبع سالم فیبر ، پتاسیم ، ویتامین B6 ، ویتامین C …
ادامه نوشته »خواص آب تربچه برای قلب، کیسه صفرا و کبد
چکیده: آب تربچه در طب سنتی برای بیماران قلبی و آنان که مشکل کبدی دارند تجویز می شود اما افراد کمی از خواص بی نظیر آن مطلع هستند در این مطلب قصد داریم فواید آن را برای شما آشکار کنیم. شناخت ترپچه نام علمی Raphanus sativus بوده و منبع کشور …
ادامه نوشته »آنچه باید در باره آروماتراپی یا رایحه درمانی بدانیم
چکیده: رایحه هایی مانند اسطوخودوس ، بادرنجبویه ، لیمو ، بهارنارنج ، گل رز و بسیاری بوهایی دیگر هستند که در روش پزشکی جایگزین که به نام آروماتراپی شناخته شده ، بکار میروند. آروماتراپی Aromatherapy یا رایحه درمانی برای صدها سال توسط اطباء طب سنتی استفاده شده است. یک بوی …
ادامه نوشته »روغن های گیاهی ضروری برای تسکین سرفه
چکیده: برخی از روغن های ضروری ممکن است علائم سرفه یا سرماخوردگی را با آرام کردن گلو، مبارزه با باکتریها و کاهش التهاب گلو، التیام بخشند. تحقیقات نشان داده است که استفاده از یک اسپری بینی حاوی ترکیبی از اکالیپتوس، نعناع، پونه و عصاره رزماری میتواند درد گلو ، خس خس سینه و سایر …
ادامه نوشته »خواص بی نظیر تفاله چای در رفع سیاهی دور چشم
چکیده: چای یکی از پرطرفدار ترین نوشیدنی ها نزد ایرانیان است. نوشیدن چای به اندازه مناسب در طول روز برای سلامت انسان بسیار مفید است و فواید بسیاری را در خود دارد؛ اما اینها تنها فواید نوشیدن چای است! تفاله چای یکی از بهترین ماسک های زیبایی و از جمله …
ادامه نوشته »روش های حل مشکل موخوره
چکیده: از جمله مسائل رایجی که اغلب خانمها با آن درگیر هستند ، موخوره موهای سر می باشد. در حقیقت موی سر موقعی دچار موخوره می شود که آسیب دیده و خشک شوند. بنابراین برای اینکه از ایجاد موخوره در مو جلوگیری نمایید باید به طور مرتب موهای خود …
ادامه نوشته »شناخت عوامل ایجاد سنگ مثانه و درمان آن
چکیده: گاهی اوقات مواد معدنی در مثانه جمع میشود، رسوب میکند و سنگهای کوچکی را تشکیل میدهد، در این حالت با مشکل سنگ مثانه روبرو هستیم. سنگ مثانه عارضه ناراحت کنندهای است که بیشتر در میان آقایان مسن مشاهده میشود، خوشبختانه روشهای متعددی برای درمان آن وجود دارد. در مقاله …
ادامه نوشته »آنچه باید در مورد خواص و ضررهای سماق بدانیم
چکیده: سماق، درختچهای است به ارتفاع ۴- ۳ متر که شاخههای جوان و دمبرگهای آن را موهای ریزی پوشانده است. گلهای آن، حنایی رنگ است و در حدود ۱۰ سانتیمتر طول دارد و دارای میوههای خوشهای شکل به رنگ قرمز و قهوهای است که ابتدا طعم آن گس بوده و …
ادامه نوشته »خاصیت های بسیار خوردن غذا با دست
چکیده: شاید برایتان عجیب باشد اما واقعیت این است که غذا خوردن با دست، برخلاف تمام آموزشهایی که از دوران بچگی به شما داده شده، فوایدی برایتان دارد. اگر به گوشه و کنار آفریقا، آسیا و خاورمیانه سفر کنید، یک نکتهی جالب مشترک پیدا خواهید کرد؛ شما افراد زیادی را …
ادامه نوشته »