چکیده: |
یک متخصص هندی تبار در آمریکا و دستیاران وی در آزمایش جدیدی متوجه شدهاند که عصاره هسته انگور سلولهای سرطانی سر و گردن را نابود میسازد و در عین حال به سلولهای سالم آسیبی وارد نمیکند. |
آمارها نشان میدهد که نزدیک به ۱۲ هزار نفر در سال جاری میلادی در آمریکا بر اثر این سرطان جان خود را از دست خواهند داد و تعداد مبتلایان به این بیماری نیز از نیم میلیون نفر در سراسر دنیا فراتر خواهد رفت. راجش آگاروال متخصص مرکز سرطان دانشگاه کلورادوی امریکا و استاد دانشکده علوم داروسازی «اسکاگز» در این مطالعه تایید کرد که تاثیر عصاره هسته انگور در این زمینه شگفتانگیز و قابل ملاحظه است.
سایت اینترنتی ارگانیک در گزارشی در این باره آورده است؛ به گفته آگاروال وقتی شرایط به گونهای باشد که سلولهای سرطانی نتوانند در آن شرایط به رشد سریع خود ادامه دهند، بدون شک نابود میشوند. ظاهرا عصاره هسته انگور این شرایط را برای سلولهای سرطانی ایجاد میکند و رشد آنها را متوقف میسازد.
حتما بخوانید:
با روغن جوجوبا به جنگ چین و چروک پوست صورت بروید
در واقع نکته جالب توجه این است که عصاره هسته انگور نه تنها مولکول وراثتی موجود در سلولهای سرطانی را تخریب میکند بلکه مسیرهای امکان ترمیم شدن این مولکول را مسدود مینماید. در عین حال در آزمایشات روی موشها معلوم شد که این عصاره هیچ تاثیر سمی بر روی سلولها و سایر بافتهای سالم بدن ندارد.
عصاره هسته انگور از فشردن و تصفیه هسته انگور تازه تهیه می شود. عصاره هسته انگور غنی از مادهای بسیار مفید موسوم به پروآنتیسیانین یا PCO است. پروآنتی سیانین یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است که میتواند جلوی تخریبهای سلولی در اثر فعالیت مولکولهای رادیکال آزاد را بگیرد و بافتهای پیوندی را تعمیر و تقویت کرده و به فعالیت آنزیمها کمک کند. در واقع پروآنتی سیانین نوعی بیوفلاوونوئید و یک ترکیب طبیعی گیاهی است و در تقویت بافتهای زنده نقش مهمی ایفا میکند.
این ترکیب فواید بسیاری دارد که شامل افزایش استحکام رگها که مانع از بروز سکته و بیماریهای قلبی میشود و از عوارضی مثل کبودی، تورم ناشی از ضربه یا تصادف، واریس، ورم پاها و مشکلات عروق چشمی جلوگیری میکند، بالا بردن سطح ایمنی بدن، بهبود قدرت بینایی چشم، بهبود گردش خون محیطی، کاهش واکنشهای آلرژیک بدن، کند کردن فرایند پیری و شاداب نگه داشتن پوست هستند. در عین حال با مصرف عصاره هسته انگور کلسترول کاهش مییابد و فشار خون نیز کمتر میشود.
جزئیات این بررسی در مجله «کارسینوژنسیز» منتشر شده است.
نگفتین خب این روغن چطور استفاده بشه اگه خوردنیه روزی چقدر اگه مالیدنیه چطوری
روغن هسته انگور به دلیل مقاوم بودن در برابر حرارت روغن مناسبی برای پخت و پز و خصوصا سرخ کردنی است. این روغن میتواند در سالاد هم مثل روغن زیتون استفاه شود. موفق باشید
Thank you Grandma. I am trying to keep my hope alive. If it helps others it puts a smile on my face. Robinette Rossy Macegan
I am genuinely thankful to the holder of this site who has shared this fantastic article at at this time. Talyah Jacobo Haas
I think you have mentioned some very interesting details, appreciate it for the post. Kaylyn Brendis Kimmy
I do consider all the ideas you have presented in your post. Didi Feodor Kipper
Heya! I understand this is kind of off-topic but I needed to ask.
Does operating a well-established website such as yours require a massive amount work?/
My spouse and I stumbled over here from a different page
and thought I might check things out. I like what I see so now
i am following you. Look forward to exploring your web
page again.
Greetings! Very helpful advice within this post! It is
the little changes that make the largest changes.
Many thanks for sharing!