چکیده: |
بر اساس تحقیقات یک سبزی خانگی ضدسرطان در درمان طبیعی سرماخوردگی، زیبایی پوست، تقویت استخوانها،حفظ سلامت قلب، برطرف کردن عفونتها،حفظ سلامت چشمها موثر است. |
پیازچه: که گاهی به آن پیاز بهاری هم میگویند معمولا بهعنوان تزئین غذاها استفاده میشود. اگر جزء آنهایی هستید که پیازچه دوست دارید پس آماده بشوید که بیشتر دوستش داشته باشید چون فواید بسیار زیادی برای سلامتی دارد.
زیبایی پوست:پوست شما برای جوان و زیبا ماندن به کلاژن نیاز دارد. پیازچه بهطور طبیعی تولید کلاژن بدنتان را تداوم داده و شادابی پوستتان را حفظ خواهد کرد.
تقویت استخوانها: پیازچه بهدلیل داشتن ویتامین C و ویتامین K، برای تقویت استخوانها عالی است. ویتامین C کلاژن تولید میکند که مسئول قدرت استخوان هاست و ویتامین K هم تراکم استخوانهای شما را حفظ میکند.
حفظ سلامت قلب: پیازچه سرشار از آنتی اکسیدانهایی است که با رادیکالهای آزاد که میتوانند به بافتهای سلولتان آسیب بزنند مبارزه میکند. پیازچه حاوی و یتامین C است که کلسترول و فشارخون شما را کنترل میکند و در نتیجه از ریسک بیماریهای قلبی میکاهد.
حتما بخوانید:
تسریع بهبود سرماخوردگی با روش های خانگی
برطرف کردن عفونتها: پیازچه بهدلیل داشتن سولفور و ویتامین K، به جریان خونتان کمک کرده در نتیجه ویتامین B1 بهتر جذب بدنتان میشود. بنابراین میزان استرستان کم می شودو شما انرژی بیشتری دارید و کمتر احساس ضعف و خستگی خواهید کرد. ویتامین C موجود در پیازچه، از بافتهای بدنتان در برابر آسیبهای ناشی از میکروبها محافظت می کند و در نتیجه کمتر بیمار خواهید شد. افزودن پیازچه به وعده غذایی، بدون شک فواید بیشماری برای سلامت و زیباییتان دارد.
درمان طبیعی سرماخوردگی: پیازچه عاملی آنتی باکتریال و ضدویروس است که برای مبارزه با آنفلوآنزا، عفونتهای ویروسی و درمان سرماخوردگی بسیار عالی است. دلیلش هم این است که بهطور طبیعی، سیستم تنفسی را وادار میکند تا ترشحات را دفع کند.
حتما بخوانید:
تغذیه مناسب برای ایجاد مقاومت در برابر ویروس کرونا
حفظ سلامت چشمها: پیازچه غنی از کاروتنوئیدهایی چون لوتئین است که باعث میشود برای حفظ سلامت چشمهایتان بسیار مفید باشد. همچنین پیازچه حاوی ویتامین A است که بیناییتان را در سطح نرمالی نگه داشته و ضمنا از چشمهایتان در برابر التهاب و تباهی لکه زرد محافظت میکند، بنابراین احتمال اینکه بیناییتان ضعیف شود کم خواهد شد.
نکته: |
کاهش خطر سرطان: یکی از ترکیبات سولفور موجود در پیازچه، آلیل سولفید است که مستقیما مسئول کاهش احتمال ابتلا به سرطان کولون است. فلاوونوئیدهای پیازچه، با توقف آسیبهای رادیکالهای آزاد به سلولها، سرطان را از شما دور میکنند. |
غذاهای ضد سرطانی چون پیازچه همراه با رژیم غذایی سالم، بهترین راه پیشگیری از این بیماری است.
ساقه سبز و حباب سفید رنگ پیازچه ها، هر دو خوراکی هستند.
پیازچه را می توان به صورت خام همراه با سبزی خوردن مصرف نمود یا این که آن را به صورت خام در کنار خوراک های مرغ و گوشت ها به صورت تزئین زیبایی قرار داد و البته همراه با غذا آن را خورد.
علاوه بر این، پیازچه های ریز ریز شده و خرد شده را می توان درون سالادها، سُس ها و سوپ ها ریخت و یا این که آن را بر روی غذاهایی چون پیتزاها، ماکارونی ها و… قرار داد.
۲ نظرات
بازتاب ها: فرانک
بازتاب ها: جواد