چکیده: |
مطالعات مشخص کرده که انگور از فشار خون پیشگیری کرده و به موجب سلامت قلب و عروق میشود. در این پژوهش که در مرکز مطالعات سلامت قلب در دانشگاه امریکا انجام شد، انواع انگور سبز، قرمز و بنفش مورد بررسی قرار گرفتند و معلوم شد که این میوه در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی نقش بسزایی دارد. |
برای انجام این مطالعه رژیم غذایی موش های آزمایشگاهی به مدت پنج ماه تحت نظر قرار گرفت. مشاهدات نشان داد که در موش هایی که روزانه انگور مصرف کرده بودند، فشارخون کاهش پیدا کرده و کارکرد سیستم قلبی و عروقی با بهبود قابل توجه ای همراه بوده است.
علت این تاثیر فوق العاده به خاطر ترکیباتی موسوم به فلاونوئید که به وفور در انگور و سایر میوه ها و سبزیجات یافت می شود، تشخیص داده شده است. علاوه بر میوه ها و سبزیجات، کاکائو، قهوه و چای سبز نیز حاوی فلاونوئیدهای فراوانی می باشند.
پرفشاری خون که یکی از بیماری های شایع و خطرناک در این دوره می باشد، به فشارخون بالاتر از ۱۴ بر روی ۹ اطلاق می شود.
حتما بخوانید:
فشـار خون را با مواد غذایی کنترل کنیم
اصلاح شیوه زندگی به معنی پیروی از الگوی تغذیه مناسب، پیشگیری از چاقی، ورزش و تحرک مداوم و منظم، پرهیز از مصرف سیگار و الکل و مدیریت استرس، مهم ترین گام در پیشگیری و کنترل بیماری پرفشاری خون به شمار می رود.
یک دیدگاه
بازتاب ها: طیبی