خانه / آموزش / طرز ساخت شامپو رزماری برای تقویت مو

طرز ساخت شامپو رزماری برای تقویت مو

مقدمه
بررسی ها اثبات کرده که مواد سمی و سرطان‌زایی همچون دی اتانولامین در اکثر شامپوهای تجاری موجود است که صدمات زیادی را به سلامتی پوست و مو می‌رساند و می‌تواند سبب ریزش مو، حساسیت چشم و پوست شود. به همین علت بهتر است به جای استفاده از این شامپوها از شامپوی خانگی و طبیعی استفاده کنیم.

شامپوی خانگی رزماری

برای تقویت و درمان ریزش موهای سرتان نیاز به تغییر شامپو نیست کافی است ۳ ماده:

  • روغن رزماری
  • کپسول روغن لیمو
  • ویتامین E

را به شامپو (شامپو ساده شبیه خمره ای) مورد نظر اضافه کنید و از نتایج شگفت انگیز آن بهره مند شوید. پس از ساخت شامپو آن را هفته ای دو بار هنگام استحمام به همه قسمت های سرپخش نموده و با نوک انگشتانتان به آرامی‌روی پوست سرو موهایتان ماساژ دهید.گفتنی است، اضافه کردن این ۳ ماده به شامپوهای معمولی، به شما کمک می‌کند که پوست سر خود را تقویت و ریزش موهایتان را کنترل کنید.

طرز تهیه روغن رزماری :

روغن رزماری در بسیار از غذاها و مصارف آرایشی و بهداشتی مثل پوست و مو کاربرد دارد زیرا دارای خواص بسیار زیادی است . باید توجه داشته باشید روغن رزماری طی چند هفته پس از تولید فاسد میشود مگر آنکه روغن آن را از خشک شده رزماری تهیه کنید که در ادامه توضیح خواهیم داد . روغن رزماری را میتوانید به راحتی در خانه تهیه و مصرف کنید.

مواد مورد نیاز :

۳ تا ۴ شاخه رزماری تازه.

۲ استکان روغن ( زیتون ، بادام شیرین یا جوجوبا ) ترجیها روغن بادام شیرین.

رزماری را بشورید و اندازه گیری کنید .رزماری را با آب سرد بشورید سپس ساقه آنها را جدا کنید سپس به اندازه یک استکان از آنها را بردارید .

در ماهی تابه کوچک مقداری روغن بریزید.۲ استکان روغن زیتون ، جوجوبا یا بادام شیرین داخل ماهی تابه بریزید . سعی کنید همیشه از روغن های طبیعی و گیاهی برای اینکار استفاده کنید .

رزماری را داخل روغن حرارت دهید. رزماری را داخل ماهی بریزید و روی شعله کم قرار دهید . به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه حرارت داده و هم بزنید . بعد از داغ شدن روغن بوی رزماری به مشام خواهد رسید . اگر روغن شروع به تولید حباب کرد یعنی حرارت آن زیاد است و باید شعله را کم کنید .

روغن را جدا و سرد کنید .اول بگذارید تا روغن سرد شود سپس بوسیله یک آبکش فلزی رزماری را آبکشی کرده و تفاله های رزماری را دور بریزید .

روغن را داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید . سعی کنید سریعا بعد از سرد شدن روغن آن را داخل ظرف در داری بریزید تا از رشد باکتری در آن جلوگیری کنید . حتما تاریخ روزی که روغن را درست کرده اید روی شیشه بنویسید . روغن را حتما داخل یخچال نگهداری کنید . این روغن داخل یخچال تا چند هفته ماندگاری دارد .

 

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
ایمیل
واتساپ
آپارات
اینستاگرام
فیسبوک
SOCIALICON

درباره ی مدیر سایت

همچنین ببینید

آنچه باید در مورد واریس و درمان آن بدانیم

چکیده: شاید بارها و بارها افرادی که رگ‌های بنفش در بدن آنها خودنمایی می‌کند نظر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Share This