تقریباً تمام خرمای فروخته شده در کشورهای غربی خشک می شوند. می توانید بگویید که آیا خرما براساس ظاهر آنها خشک می شود یا خیر. پوست چروکیده نشان می دهد که آنها خشک شده اند ، در حالی که پوست صاف نشانگر طراوت است.

بسته به نوع آن ، خرمای تازه از نظر اندازه و رنگ از قرمز روشن تا زرد روشن بسیار متنوع است. خرما مدژول یا مدجول Medjool که در عربستان و لیبی کشت می‌شود و دگلت نور Deglet Noor که محصول کشور عراق است ، از مرغوب ترین انواع خرما هستند.

خرما علاوه بر داشتن طعم بسیار شیرین ، سرشار از بسیاری از مواد مغذی مهم بوده و از مزایا و کاربردهای متنوعی برخوردار است.

در این مقاله ۸ مزایت خوردن خرما برای سلامتی و نحوه ترکیب آنها در رژیم غذایی مورد بحث قرار خواهد گرفت.

۱- خرما بسیار مغذی است