خانه / سبک زندگی / آشپزی / چه اتفاقی می افتد اگر مخلوطی از چای سبز و سیاه را با هم دم کنیم؟

چه اتفاقی می افتد اگر مخلوطی از چای سبز و سیاه را با هم دم کنیم؟

چکیده:
برخی برای مطبوع تر شدن طعم چای سبز و استفاده از خواص بسیار این چای اقدام به دم کردن مخلوط چای سیاه و سبز نموده است. حال سوال اینجاست که ببینیم چه اتفاقی می افتد اگر مخلوطی از چای سبز و سیاه را با هم دم کنیم؟ تا آنجا که به سلامت بر می گردد، هیچ آسیبی برای مخلوط کردن این دو چای وجود ندارد. آن چیزی که موجب جالب بودن آن می شود، طعم و مزه آن است. 

اینکه چگونه آنها را تهیه کنیم و همچنین چه نسبتی از هر یک از این دو نوع چای در هنگام دم کردن مناسب بوده موضوع این مطلب است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. 

میدانیم انواع مختلفی از چای سبز و چای سیاه وجود دارند. چای سیاه دارای طعمی ملایم و دلپذیر بوده در حالی که چای سبز دارای طعم تند و قوی می باشد. متصل شدن طعم چای سیاه و سبز قطعا موجب ایجاد طعم بسیار متفاوتی خواهد گردید.

از طرفی میدانیم  چای سبز و چای سیاه در درجه حرارت آب متفاوت تهیه می شوند. راه دم کردن این دو نوع چای هم یکسان نیست. از سویی درجه حرارت دم کردن مخلوط آنها متفاوت است. با این حال، این تجربه قطعا یک تلاش و آزمایش جالب میتواند باشد.

این و دو چای دارای تفاوت هایی با یکدیگر می باشد. چای سبز کمی تلخ تر از چای سیاه بوده و همچنین کمی شفاف تر است. گونه های برگ، در چای سیاه و چای سبز یکسان هستند ولی تفاوت در اکسیده شدن و پروسه تخمیر است که برای چای سیاه انجام میگردد، لیکن برای چای سبز وجود ندارد. از سوی دیگر چای سبز دارای مقدار آنتی اکسیدان بیشتر و کافئین کمتر نسبت به چای سیاه می باشد.

در صورت مخلوط کردن این دو نوع چای به مقدار مساوی و دم کردن این مخلوط با روش دم کردن چای سیاه که در دمای ۹۵ درجه و در زمان بیست دقیقه انجام خواهد شد، عطر و طعم چای سبز، در طعم و مزه تلخ چای سیاه پنهان می شود و طعم مشابه چای سیاه را ایجاد میکند و این در حالی است که دم کردن چای سبز با این دما بالا و زمان طولانی از خواص چای سبز خواهد کاست.

از طرفی در صورتی که مقدار مساوی این دو چای مخلوط و در دمای ۸۰ درجه و زمان ۵ دقیقه که روش دم کردن چای سبز میباشد تهیه شود، ضمن حفظ خواص چای سبز ما به طعم و رنگ مناسب چای سیاه نخواهیم رسید. لذا با توجه به وجود انواع چای سیاه با زمان دم کشیدن متفاوت، منطقی تر به نظر میرسد که بهترین شیوه دم کردن این دو چای به طور جداگانه و با روش مناسب استاندارد دو چای بوده و سپس برای داشتن خواص کامل و طعم دلپذیر پس از دم شدن با هم مخلوط نمود.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
ایمیل
واتساپ
آپارات
اینستاگرام
فیسبوک
SOCIALICON

درباره ی مدیر سایت

همچنین ببینید

خواص و تفاوتهای طالبی ، گرمک دستنبو و ملون

چکیده: به گروهی از میوه‌ها مانند خربزه، طالبی، هندوانه، گرمک و دستنبو در زبان انگلیسی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Share This