چکیده:
پس از آب ، چای سیاه یکی از نوشیدنی های پر مصرف در جهان است. این دمنوش محبوب از گیاه Camellia sinensis تهیه می شود و اغلب با گیاهان دیگر برای طعم های مختلف مانند Earl Grey ، دارچین و هل مخلوط می شود.

چای سیاه دارای طعم و مزه قوی بوده و حاوی کافئین بیشتری نسبت به سایر چای هاست ، اما کافئین کمتری نسبت به قهوه دارد. چای سیاه همچنین فواید سلامتی زیادی دارد زیرا حاوی آنتی اکسیدان ها و ترکیباتی است که می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کند.

در اینجا ۱۰ فایده سلامتی چای سیاه که همه آنها را علم تایید نموده است ، آورده می شوند.

۱- چای سیاه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است