خانه / آموزش / خواص آب تربچه برای قلب، کیسه صفرا و کبد

خواص آب تربچه برای قلب، کیسه صفرا و کبد

چکیده:
آب تربچه در طب سنتی برای بیماران قلبی و آنان که مشکل کبدی دارند تجویز می شود اما افراد کمی از خواص بی نظیر آن مطلع هستند در این مطلب قصد داریم فواید آن را برای شما آشکار کنیم.

شناخت ترپچه

نام علمی Raphanus sativus بوده و منبع کشور چین است. نامهای دیگر آن عبارتند از ‘مول’ یا ‘مول’ (هندی)، ‘مولانگی’ (تلوگو و تامیل)، ‘مولانکی’ (مالایی)، ‘مولانگی’ (کانادهای)، ‘مولا’ (بنگالی)، ‘مولو’ (گجراتی) ، ‘مولا’ (مراتی) و ‘مولی’ (پنجابی)

تربچه اولین بار در سال های قبل در چین کشت شد و به آرامی به سایر نقاط جهان راه یافت. در واقع، در اوایل دوران، طیف وسیعی از خواص ارائه شده توسط مصر و یونان بسیار مورد توجه قرار گرفت.

املاح و ویتامین‌های آب تربچه

تربچه یک گیاه است. ریشه به عنوان غذا و همچنین به عنوان دارو استفاده می شود. آب تربچه برای اختلالات معده و روده، مشکلات مجاری صفراوی، از دست دادن اشتها، درد و تورم (التهاب) دهان و گلو، گرایش به عفونت، التهاب یا مخاطی بیش از حد دستگاه تنفسی، برونشیت، تب، سرماخوردگی و سرفه استفاده می شود.

ویژگی‌های آب تربچه

آب تربچه غنی از ویتامین ها، اسید فولیک و آنتوسیانین ها است و مؤثر بر مبارزه با سرطان در نظر گرفته می شود. ویتامین های موجود در تربچه ها می توانند از اختلالات پوستی جلوگیری کنند. نه تنها آب تربچه کمک می کنند که عملکرد کبد و کیسه صفرا بهبود یابند، بلکه آنها همچنین به انواع مختلفی از عملکرد های حیاتی با خواص باور نکردنی کمک می کنند.

۱- فیبر غذایی

آب تربچه ها دارای محتوای فیبر رژیمی هستند. این درصد بالا کمک می کند تا توانایی بدن برای هضم غذا را بهبود بخشد و همچنین متابولیسم را در سرعت مناسب حفظ کند. محتوای فیبر نیز به مقدار سبزیجات مورد نیاز شما در رژیم غذایی شما افزوده می شود و باعث می شود تا شما احساس سیری بیشتری برای مدت طولانی داشته باشید.

۲- کامل از آنتی اکسیدان ها است

آب تربچه حاوی آنتی اکسیدان هایی مشابه آنهایی است که در خانواده مرکبات و سبزیجات وجود دارد. این آنتی اکسیدان ها بدن را از واکنش های اکسیداسیون و محصولات جانبی محافظت می کند که ممکن است سرطانی باشد یا بدن را مستعد بیماری کند.

حتما بخوانید:
خواص فوق‌العاده سبزی خوردن برای تقویت سیستم ایمنی

۳- مزایای و ویتامین ها

ویتامین A، C و K که در آب تربچه وجود دارد، به شدت به جلوگیری از اختلالات پوست کمک می کند. مصرف آب تربچه همچنین باعث تولید سلول و ترمیم سلول می شود.

۴- حاوی آهن فراوانی است

آهن موجود درآب تربچه دارای اثر مثبت بر روی خون و از این رو بر عملکرد کلی قلب است. آهن کمک می کند تا سلول های سالم، پوست، مو و ناخن را حفظ کند.

۵- کمک به کاهش وزن
مقدار آب بالای تربچه و حضور کربوهیدرات غیر قابل هضم آنها را سودمند می کند. مصرف آب تربچه کمک می کند تا از مصرف بیش از حد کالری و تجمع چربی در بدن جلوگیری شود.

۶. ساخت و تعمیر عضلات

برای ایجاد عضلات، مقدار زیادی مواد مغذی مورد نیاز است. پروتئین ها ساختار عضلات هستند. آب تربچه یک منبع غنی از پروتئین هستند و از این رو باید آنها را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

۷- سلامت قلب را فراهم می کند

آب تربچه، مانند بسیاری از سبزیجات دیگر، جذب کلسترول را از طریق سیگنال گیری خون و قلب انجام می دهد تا از بیماری های قلبی جلوگیری کند.

۸- شامل مواد معدنی ضروری است

بسیاری از مواد معدنی مانند پتاسیم، آهن، سدیم و کلسیم در آب تربچه یافت می شوند و نقش مهمی در متابولیسم بدن دارند. آنها به عنوان حامل های اکسیژن، مواد مغذی بارداری و کنترل قند خون عمل می کنند. آنها همچنین در کنترل فشار خون کمک می کنند.

۹- حاوی خواص ضد میکروبی و ضد باکتری است

آب ریشه ها دارای خواص ضد باکتری و ضد میکروبی هستند که به ما کمک می کند تا بسیاری از بیماری ها را درمان کنیم.

۱۰- سلامت کبد را فراهم می کند

آب تربچه برای کبد و معده بسیار مفید است. آنها به پاک کردن خون و ریشه کن کردن سموم کمک می کنند.

حتما بخوانید:
برنامه غذایی و راهنمای ساده رژیم غذایی مدیترانه‌ای

۱۱- کنترل دیابت

یک مطالعه اخیر در دانشگاه الله آباد هند نشان داد که آب تربچه برای بیماران دیابتی مفید است. دارای قابلیت های هیپوگلیسمی و ضد دیابتی هستند. علاوه بر این، آنها اثر ناچیز یا بدون عوارض جانبی دارند؛ آب تربچه همچنین سطح قند خون را متعادل می کند.

۱۲- کمک در تخلیه

آب تربچه یک ملین طبیعی است که با پاک کردن مواد زائد از طریق کولون و کلیه بدن را به طور موثری سم زدایی می کند. همچنین با تسریع در تولید صفرا به هضم کمک می کند.

۱۳- به عملکرد مناسب سیستم تنفسی کمک می کند

آب میوه رادیک Daikon در حل کردن خلط و مخاط است، بنابراین به عملکرد مناسب سیستم تنفسی کمک می کند. آب تربچه دارای خاصیت مبارزه با عفونت های ویروسی است و می تواند بیماری هایی مانند آنفولانزا، برونشیت و آسم را از بین ببرد.

۱۴- ریشه کنی قارچ

آب تربچه حاوی آنزیم هایی مانند آمیلاز، استراز و دیاستاز است که برای ریشه کن کردن قارچی به نام «کاندیدا آلبیکنس» مفید هستند.

۱۵- جلوگیری از سرطان

آب تربچه حاوی ویتامین C، اسید فولیک و آنتوسایانین، آب تربچه به جلوگیری از رشد سلول های سرطانی کمک می کند. در واقع، آب میوه های تربچه شناخته شده است برای کمک به درمان سرطان روده بزرگ، سرطان کلیه، سرطان معده و سرطان در روده.

۱۶- درمان مشکلات تیروئید

آب تربچه حاوی گوگرد و ریفان است که به نوبه خود کمک می کند تا هورمون های تیروئید را متعادل سازد. در عین حال، به افزایش میزان متابولیسم کمک می کند.

حتما بخوانید:
تغذیه مناسب برای ایجاد مقاومت در برابر ویروس کرونا

طب تربچه

طب تربچه گرم و تر است. اصولاً انواع زمستانی گرمتر از انواع تابستانی است. تربچه قرمز حاوی مقدار زیادی روغن اساسی است و به همین دلیل طعم و مزه آن به خصوص تند و تلخ است

مضرات و عوارض آب تربچه

آب تربچه برای بسیاری از مردم ایمن است. مقدار زیادی از آب تربچه می تواند دستگاه گوارش را تحریک کند. لذا برای افراد با معده حساس مناسب نیست. از تربچه نیز باید بلافاصله پس از کولیک یا در صورت ملتهب شدن دستگاه صفراوی خودداری شود.

بارداری و شیردهی: در مورد استفاده از آب تربچه در دوران بارداری و شیردهی اطلاعات کافی نیست. اما بهتر است از مصرف بیش از حد مواد غذایی معمولی جلوگیری کنید.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
ایمیل
واتساپ
آپارات
اینستاگرام
فیسبوک
SOCIALICON

درباره ی مدیر سایت

همچنین ببینید

خواص و تفاوتهای طالبی ، گرمک دستنبو و ملون

چکیده: به گروهی از میوه‌ها مانند خربزه، طالبی، هندوانه، گرمک و دستنبو در زبان انگلیسی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Share This