شنبه , ۱۹ , آبان , ۱۴۰۳
خانه / آموزش / ۵ نوع مختلف نمک و فواید آنها برای سلامتی

۵ نوع مختلف نمک و فواید آنها برای سلامتی

چکیده:
نمک یک عنصر کلیدی در هر غذایی است که می تواند موجب سلامتی ، یا بیمار شدن شما گردد. نمک یک ماده معدنی است که از سدیم و کلر ساخته شده و به نام کلرید سدیم شناخته می‌شود، نمک ماده ای متبلور است که به طور گسترده ای در پخت و پز ، نگهداری مواد غذایی و بسیاری صنایع استفاده می شود.
نمک تعادل سلولی، گردش خون و سطح قند خون را حفظ کرده، سدیم وظیفه حفظ الکترولیت ها را بر عهده دارد. بدون مقادیر کافی از نمک، مغز شما نمی تواند سیگنال های الکتریکی لازم را برای عملکرد مناسب به بقیه بدن ارسال کند. با این حال، وجود نمک بیش از حد برای سلامتی مضر است، زیرا می تواند فشار خون و احتیاج به آب را در بدن شما افزایش دهد.

در زیر پنج نوع مختلف نمک با فواید سلامتی آن ها آورده شده است:

🔳 نمک کوشر:

نمک کوشر پوسته پوسته است و با دانه های درشت تر کمتر تصفیه شده است. دلیل اینکه بسیاری از مردم این را ترجیح می دهند این است که محتوای ید در آن وجود ندارد. کاملاً همه کاره است و از این رو مردم دوست دارند از آن در غذای خود استفاده کنند. اندازه کریستال آن را برای پخت گوشت نیز ایده آل می کند.

نمک دریا محتوای منیزیم بالایی دارد و از این رو بهتر است برای کسانی که مشکلات پوستی دارند به حمام اضافه شود. بیشتر از کلرید سدیم تشکیل شده است، ترکیبی که به تنظیم تعادل مایعات و فشار خون در بدن کمک می کند. از آنجایی که نمک دریا کمترین فرآوری را دارد، حاوی برخی مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم و آهن به مقدار کمی است. اگر نمک دریا را با آب ولرم مصرف کنید برای هضم غذا مفید است. با این حال، مصرف بیش از حد نمک می تواند منجر به احتباس آب در بدن شود.

🔳 نمک صورتی یا نمک هیمالیا

برخلاف نمک خوراکی، نمک صورتی به طور طبیعی سرشار از ید است. رنگ صورتی به دلیل وجود اکسید آهن در آن است. مصرف روزانه نمک صورتی می تواند جریان مناسب مایعات را در بدن تضمین کند. تعادل خوب مواد معدنی و هورمون ها می تواند به بهبود حساسیت به انسولین کمک کند. همچنین به هضم غذا و پوست کمک می کند – اگر بدن خود را در حمام آب نمک هیمالیا قرار دهید، می تواند با آکنه، جای زخم مقابله کند، در حالی که گرفتگی عضلات را نیز تسکین می دهد.

🔳 نمک یددار

ید برای رشد سالم مغز در جنین و نوزادان ضروری است. کمبود ید می تواند بر سلامت زنان تأثیر منفی بگذارد، باعث اختلالات عصبی و گوارشی شود و متابولیسم را کاهش دهد. اگر نمک یددار به مقدار محدود دارید، می توانید از گواتر و کم کاری تیروئید جلوگیری کنید. اما WHO (سازمان بهداشت جهانی) مصرف کمتر از ۵ گرم نمک در روز را برای بزرگسالان توصیه می کند. بنابراین بهتر است از نمک یددار خودداری کنید زیرا قبل از اینکه نیاز روزانه خود به ید را برآورده کنید از حد مجاز نمک تجاوز خواهید کرد.

🔳 نمک سیاه

نمک سیاه دارای خواص قلیایی است که به کاهش اسید اضافی در معده کمک می کند، در حالی که محتوای بالای مواد معدنی آن آسیب های ناشی از رفلکس اسید معده را کاهش می دهد. به هضم غذا کمک می کند و همچنین گاز روده را کاهش می دهد. داشتن نمک سیاه همچنین می تواند یک درمان عالی برای یبوست، دو شاخه شدن موها و احتباس آب در بدن باشد. حاوی مقادیر کافی پتاسیم است که در تنظیم عملکرد عضلات بسیار مهم است.

ترکیب شیمیایی انواع نمک

کلسیم پتاسیم منیزیم آهن سدیم
نمک کوشر %۰.۱۱ %۰.۱۲ %۰.۲ %۰.۰۱  %۳۷.۲
نمک ید دار
%۰.۰۳ %۰.۰۹ %۰.۰۱ %۰.۰۱ %۳۹.۱
نمک دریایی %۰.۱۶ %۰.۰۸ %۰.۰۵ %۰.۰۱ %۳۸.۳
نمک صورتی %۰.۱۶ %۰.۲۸ %۰.۱ %۰.۰۰۰۴ %۳۶.۸
نمک سیاه
%۰.۱۷ %۰.۱۶ %۰.۳ %۰.۰۱۴ %۳۳.۸

 کلام پایانی

داشتن نمک کافی برای عملکرد صحیح بدن ضروری است. اما باید مراقب باشید که مقدار زیادی از آن نداشته باشید. اگر می خواهید از بین گزینه های مختلف نمک انتخاب کنید، نمک صورتی هیمالیا و نمک سیاه بهترین جایگزین برای سلامتی شما هستند.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
ایمیل
واتساپ
آپارات
اینستاگرام
فیسبوک
SOCIALICON

درباره ی مدیر سایت

همچنین ببینید

راه های درمان زود انزالی – چگونه دیر ارضا شویم

چکیده: فرد باید توانایی کنترل انزال را پیدا کند تا بواسطه ی آن دیر ارضا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Share This