خانه / زیبائی / آرایش صورت و دست / شیرین بیان از بین برنده لک ‌های پوستی

شیرین بیان از بین برنده لک ‌های پوستی

چکیده:
در طب سنتی از اسانس گیاه شیرین بیان برای درمان لک‌ های پوست استفاده می ‌شود، مطالعات در این مورد، نتایج رضایت ‌بخشی را ارایه داده است و می ‌توان از مزایای طبیعی این گیاه پرفایده بهره برد. آیا واقعا چنین نتایج درمانی از این گیاه انتظار می‌ رود؟

شاید بهتر باشد این ‌طور بگویم که بی ‌خطرترین عامل روشن‌ کننده رنگدانه که دارای کمترین ملانوم است، عصاره شیرین ‌بیان است که در ترکیبات زیبایی به عنوان شفاف ‌کننده ی پوست به کار می‌ رود و می ‌تواند در ترکیبات کرم‌ های آرایشی صورت به کار رود.

به علاوه عصاره شیرین‌ بیان از لحاظ تئوری به عنوان یک مشتق ضدالتهاب موضعی مطرح است که می ‌تواند در کاهش قرمزی پوست و تیرگی پس از التهاب، کاربرد داشته باشد. ماده فعال شناخته شده در شیرین بیان، فلاونوئید است که می‌ تواند با پراکنده کردن ملانین، موجب روشن شدن و سلامت پوست شود.

بی خطرترین عامل روشن کننده رنگدانه که دارای کمترین ملانوم است عصاره شیرین بیان است که در ترکیبات زیبایی به عنوان شفاف کننده پوست به کار می رود و می تواند در ترکیبات کرمهای آرایشی صورت یا مرطوب کننده ها به کار رود. بعلاوه عصاره شیرین بیان از لحاظ تئوری به عنوان یک مشتق ضد التهاب موضعی مطرح است که در کاهش قرمزی پوست و تیرگی پس از التهاب کاربرد دارد.
ماده فعال شناخته شده به عنوان sioliguirition , ligurition گلیکوزیدهای دارای فلاونویید هستند. Ligurition با پراکنده کردن ملانین روشن شدن پوست می شود. به طور تیپیک در پوست با دوز gr1 در روز برای ۴ هفته استفاده می شود تا اثر بالینی ظاهر شود. اگر چه این عصاره گران است ولی با غلظت مورد استفاده در محصولات زیبایی قیمت متوسطی دارد.

دوز مورد استفاده، یک گرم در روز برای چهارهفته است تا اثر بالینی آن ظاهر شود. عصاره شیرین‌ بیان هنوز در شمال آمریکا در دسترس نیست ولی در بخش‌هایی از جهان به خصوص در مصر استفاده می ‌شود. ماده اصلی هیدروفوبیک آن که در اثر گرفتن عصاره شیرین ‌بیان به دست می ‌آید، گلابریدین است که روی پوست موثر می‌ باشد.

خلاصه این که آثار درمانی شیرین‌بیان از دیرباز شناخته شده بوده و از آن برای درمان انواع سرفه‌ها و به عنوان داروی مسکن در پوست استفاده می ‌کردند. مردم حتی برای درمان اسپاسم ، تورم و آرتروز مفاصل و به عنوان ماده‌ای ملین از آن بهره می‌ گرفتند.

از عصاره ریشه ی شیرین ‌بیان هم، به عنوان سد مقاوم در برابر برخی ویروس‌ها مثل هرپس و هپاتیت A و یا در برابر عفونت کاندیدا استفاده می ‌شده است.

درمان لک های پوستی

  1. ماده فعالی که در گیاه شیرین بیان وجود دارد فلاونوئید است و باعث پراکنده شدن ملانین شده و به این ترتیب باعث روشن شدن پوست می گردد.
  2. برای اینکه اثرات بالینی این گیاه آشکار شود لازم است که دوز مورد استفاده از این گیاه یک گرم در روز و برای ۴ هفته باشد.
  3. ماده هیدروفوبیک به دلیل عصاره گیری از شیرین بیان بدست می آید با نام گلابریدین شناخته می شود و بر روی پوست اثر گذاری مناسبی را دارا است.

آثار درمانی این گیاه از زمان های بسیار قدیم بر همگان ثابت شده از این گیاه همچنین جهت درمان انواع سرفه ها و جهت مسکن برای پوست استفاده می شود. از دیگر کاربردهای این گیاه درمان اسپاسم و تورم مفاصل و به عنوان ماده‌ای ملین مورد استفاده قرار می گیرد.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
ایمیل
واتساپ
آپارات
اینستاگرام
فیسبوک
SOCIALICON

درباره ی مدیر سایت

همچنین ببینید

همه آن چیزهایی که باید در مورد تخم مرغ بدانیم

چکیده: هزاران سال است که مردم تخم مرغ می خورند. انواع مختلفی از تخم پرندگان …

یک دیدگاه

  1. بازتاب ها: نکیسا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Share This