خانه / آموزش / فندق چه فوایدی برای سلامتی دارد؟

فندق چه فوایدی برای سلامتی دارد؟

چکیده:
فندق یا به انگلیسی Hazelnuts  یک میان وعده خوشمزه و یک افزودنی عالی برای بسیاری از غذاها است. لازم است که افراد آنها را در یک رژیم غذایی متعادل و کنترل شده از نظر کالری قرار  دهند ، آجیل همچنین دارای چندین مزیت برای سلامتی است.

ترکیب شیمیایی فندق :

  • ویتامین E
  • چربی سالم
  • پروتئین
  • فیبر رژیمی

در این مقاله می آموزید که چگونه فندق می تواند سلامت را تقویت کند ، از کاهش سطح کلسترول گرفته تا بهبود مقاومت به انسولین.

۸ فایده فندق

فندق می تواند سلامت افراد را با موارد زیر بهبود بخشد:

۱- حمایت از حرکات سالم روده

فندق منبع خوبی از فیبر غذایی است. خوردن مقدار زیادی فیبر باعث حرکت منظم روده و جلوگیری از یبوست می شود. سازمان غذا و داروی ایالات متحده توصیه می کند که زنان ۳۱ تا ۵۰ ساله ۲۵.۲ گرم (گرم) فیبر غذایی در روز بخورند. مردان هم رده سنی باید ۳۰.۸ گرم فیبر در روز بخورند.

یک وعده ۲۸ گرم فندق حاوی حدود ۲.۷ گرم فیبر غذایی است.

۲- کاهش وزن

بر اساس تحقیقات اخیر ، خوردن آجیل ممکن است به کاهش وزن برخی افراد کمک کند. یک مطالعه در سال ۲۰۱۸ ارتباط بین مصرف آجیل ، کاهش وزن و کاهش خطر چاقی را نشان داد. در این مطالعه ، شرکت کنندگانی که آجیل بیشتری مصرف می کردند نسبت به افرادی که این کار را نکرده بودند ، کمتر دچار اضافه وزن می شدند.

در حالی که این تحقیقات یک همبستگی را نشان می دهد ، مطالعات بیشتر باید ارزیابی کنند که آیا بین خوردن آجیل و کاهش خطر افزایش وزن رابطه سببی وجود دارد یا خیر.

۳- محافظت در برابر آسیب سلولی

فندق سرشار از آنتی اکسیدان است که ترکیباتی هستند که از اکسیداسیون سلول ها محافظت می کنند. آنها میزان آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد را کاهش می دهند.

فندق حاوی آنتی اکسیدان ویتامین E است. برخی تحقیقات از منابع معتبر نشان می دهد که ویتامین E ممکن است به محافظت از بدن در برابر انواع آسیب های سلولی مرتبط با سرطان کمک کند .

۴- کاهش کلسترول

خوردن فندق به کاهش کلسترول کمک کند. بر اساس تحقیقات متخصصان تغذیه، رژیم غذایی غنی از فندق سطح کلسترول لیپوپروتئین با چگالی پایین شرکت کنندگان را کاهش می دهد. این نوع کلسترول می تواند خطر مشکلات قلبی را افزایش دهد. محققان به این نتیجه رسیدند که بهترین راه برای فواید فندق برای سلامتی این است که هر روز آن را بخورید ، بدون افزایش کل کالری دریافتی فرد.

نتایج ایت تحقیقات همچنین نشان داد که فندق می تواند سطح کلسترول مضر را کاهش دهد. محققان همچنین هیچ افزایش وزن بدن شرکت کنندگان را مورد توجه قرار ندادند . این ممکن است برخی نگرانی ها را کاهش دهد که خوردن آجیل های پر کالری می تواند منجر به افزایش وزن شود.

۵- بهبود حساسیت به انسولین

خوردن مخلوط آجیل شامل فندق به بهبود حساسیت به انسولین کمک کند . کارشناسانتغذیه همچنین دریافتند که خوردن مخلوط آجیل ۳۰ گرم حاوی ۷.۵ گرم فندق در روز باعث افزایش حساسیت شرکت کنندگان به انسولین در طول ۱۲ هفته شد.

کاهش حساسیت به انسولین در ایجاد دیابت نوع ۲ نقش دارد . بهبود این حساسیت خطر ابتلا به این بیماری را کاهش می دهد.

۶- حمایت از سلامت قلب

فندق به سلامت قلب کمک میکند. این مطالعات همچنین نشان داد که خوردن رژیم غذایی غنی از فندق ممکن است نشانگرهای زیستی خطرات قلبی عروقی را بهبود بخشد و به طور بالقوه خطر مشکلات قلبی را کاهش دهد.

۷- کاهش التهاب

خوردن فندق به کاهش التهاب کمک کند . متخصصان تغذیه دریافتند که رژیم غذایی غنی از فندق علائم التهاب را در بین شرکت کنندگان کاهش می دهد. با این حال، مطالعه دیگری نشان داد که تغییر در نشانگرهای التهابی بعد از خوردن فندق را ناچیز دانست. تعیین قاطع اثر فندق بر التهاب نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.

۸- بهبود تعداد اسپرم

تحقیقات اخیر نشان می دهد که مصرف آجیل بیشتر ، از جمله فندق ، ممکن است تعداد اسپرم را افزایش داده و کیفیت اسپرم را بهبود بخشده و موجب تقویت قوای جنسی گردد. محققان تأکید می کنند که این مطالعه کوچک شامل شرکت کنندگان سالم و بارور بود. تحقیقات بیشتری لازم است تا مشخص شود آیا مزایای آن برای جمعیت وسیع تری اعمال می شود یا خیر.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
ایمیل
واتساپ
آپارات
اینستاگرام
فیسبوک
SOCIALICON

درباره ی مدیر سایت

همچنین ببینید

خواص و تفاوتهای طالبی ، گرمک دستنبو و ملون

چکیده: به گروهی از میوه‌ها مانند خربزه، طالبی، هندوانه، گرمک و دستنبو در زبان انگلیسی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Share This