یکشنبه , ۲ , اردیبهشت , ۱۴۰۳
خانه / آموزش / روشهایی برای جلوگیری کردن از سیاه شدن موز

روشهایی برای جلوگیری کردن از سیاه شدن موز

چکیده:
جهت ممانعت از سیاه شدن موز ، پوست آن را به آبمیوه هایی مانند پرتقال یا لیموترش آغشته کنید زیرا این میوه ها خاصیت اسیدی داشته و نمی گذارند که رنگ موز تغییر کند.

راه هایی برای جلوگیری از سیاه شدن موز

بی جهت به آن ها خوشه نمی گویند ، برخلاف سیب ، پرتقال و میوه های دیگر موز ها به صورت خوشه ای هستند . اگر چه این میوه با هزینه کم باعث شادی و خوشحالی می شود و می تواند برای رفع بی حالی و افسردگی مفید باشد ، ولی در مدت زمان کمی به موزهای سیاه و وا رفته ای تبدیل می شود مگر اینکه راه و روش جلوگیری از سیاه شدن موز را بدانید.

جلوگیری از سیاه شدن موز

با روش هایی که در ادامه ارائه میدهیم می توانید مانع سیاه شدن موز شده و با شیوه های گوناگون به جای این که موز را داخل کیسه زباله بگذارید ، داخل سبد میوه قرار دهید .

 

نحوه نگهداری موز

به دلیل اینکه گاز اتیلن از میان ساقه میوه منتشر می شود، موزها سیاه می شوند ، که این باعث می شود بر اثر تماس گاز اتیلن با پوست میوه، میوه سریعتر برسد این گاز مضر حتی ممکن است موجب شود که میوه هایی که در نزدیکی موزها قرار دارند نیز زودتر برسند.

برای کندتر کردن این فرآیند و حفظ رنگ زرد موز برای مدت طولانی تر، موزها را از یکدیگر جدا کنید و با سلفون آشپزخانه محکم بپیچید. این ترفند برحسب دمای آشپزخانه تا یک هفته ، موزها را از سیاه شدن حفظ می کند.

جلوگیری از سیاه شدن موز با پلاستیک آشپزخانه

موزها را کنار میوه های دیگر قرار دهید

شما می توانید با قرار دادن میوه های بیشتر در ظرف میوه، از انتشار گاز اتیلن به نفع خود استفاده کنید ؛ میوه هایی که سفت هستند و دیر می رسند مانند آووکادو، شلیل، آلو، هلو و گلابی را همراه با موز در ظرف میوه قرار دهید، خواهید دید که موزها دیرتر سیاه می شوند ، در حالی که میوه های دیگر سریعتر می رسند.

حتما بخوانید:
۱۰ حقیقت در مورد خواص تغذیه‌ای موز

از نگهداری موز همراه با سبزیجات و میوه هایی مانند خیار، هویج، بادمجان، نخودفرنگی ، فلفل، کدو، سیب زمینی شیرین و هندوانه که زود می رسند، خودداری کنید.

برای جلوگیری از سیاه شدن موز آن را کنار میوه ها نگهداری کنید

داخل یخچال قرار دهید

زمانی که موزها به حدی که دوست دارید رسیدند، آنها را داخل مشما گذاشته و داخل فریزر قرار دهید. اگرچه پوستش همچنان سیاه است، اما داخل میوه نمی رسد و می تواند برای دو تا سه ماه به صورت یخ زده باقی بماند.

در یخچالهای سرد تر یا مناطق خنک تر از یخچال ، موز تا ۵ روز باقی می ماند و همچنین می توانید موز نیمه خورده شده را نیز به همین روش نگه داری کنید. تا زمانی که موزها نرسیده اند آنها را داخل یخچال قرار ندهید زیرا در اینصورت زودتر از زمانی که در دمای اتاق هستند، سیاه می شوند.

موزها در یخچال به مدت ۵ روز سالم می مانند

موزها را به آبمیوه آغشته کنید

برای اینکه از سیاه شدن موز ها جلوگیری کنید از مقداری آبمیوه استفاده کنید. میوه های زیادی هستند که می توانید از آنها استفاده کنید مثل لیموشیرین، پرتقال، کنسرو آناناس، گریپ فروت و حتی لیموترش را می توان ذکر کرد که از میوه های اسیدی هستند و به همین دلیل نمی گذارند رنگ موز سیاه شود. برای این منظور کافیست که سطح موز ها را با مقداری از آب این میوه ها آغشته کنید و دیگر نگران سیاه شدنشان نباشید.

جلوگیری از سیاه شدن موزهای خرد شده

اگر موز ها را خرده کرده اید اما حواستان نبوده به آن ها آبمیوه بزنید، باز هم راه برگرداندن رنگ روشن به موز ها مقداری آبمیوه است:آب کنسرو آناناس یا گریپ فروت تا حد زیادی می تواند این تغییر رنگ موز را جبران کند.

راه های جالب و کاربردی برای جلوگیری از سیاه شدن موز

وقتی که تمام این ترفندها شکست می خورند:

  • بعضی وقتها نمی توانید از سیاه شدن موزها جلوگیری کنید.
  • وقتی که میوه ها کاملا رسید آنها را برای استفاده در غذاهایی مانند اسموتی یا کیک موز ، فریز کنید.
  • برای نگهداری طولانی مدت آنها را پوست بکنید و پوره کنید، چند قطره لیمو و آب به آن اضافه کنید و داخل فریزر قرار دهید.
  • می توانید با این پوره دسرهایی مانند نان شیرین و پودینگ بپزید.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
ایمیل
واتساپ
آپارات
اینستاگرام
فیسبوک
SOCIALICON

درباره ی مدیر سایت

همچنین ببینید

درمان سرد مزاجی خانم ها با داروهای گیاهی

چکیده: بسیاری از خانم ها از نداشتن تمایلات جنسی رنج می برند. این مشکل در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Share This