چکیده:
روغن سویا یک روغن گیاهی است که از دانه های گیاه سویا استخراج می شود. بین سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ ، حدود ۶۲ میلیون تن (۵۶ میلیون متر تن) روغن سویا در سراسر جهان تولید شده است ، و آن را به یکی از رایج ترین روغن های پخت و پز موجود تبدیل کرده است.

روغن سویا یک روغن همه کاره است و می تواند در انواع روش های پخت و پز استفاده شود ، از جمله:

  • روغن مقاوم در برابر حرارت برای سرخ کردن
  • روغن پر خاصیت برای پخت و پز
  • روغن با دمای دود بالا جهت تفت دادن

بعلاوه ، با چندین فواید سلامتی مرتبط است ، به خصوص هنگامی که صحبت از قلب ، پوست و استخوان ها می شود. با این حال ، روغن سویا یک روغن بسیار تصفیه شده و غنی از چربی های امگا ۶ است و برخی مطالعات نشان می دهد که مصرف آن ممکن است با چندین اثر منفی بر سلامتی همراه باشد.

در این مقاله ۶ مزیت روغن سویا برای سلامتی ، به علاوه نقاط منفی احتمالی را شامل می شود.