خانه / بهداشت و سلامت / تصاویر / ۱۰ شاهد بر مزایای دارچین برای سلامتی

۱۰ شاهد بر مزایای دارچین برای سلامتی

چکیده:
دارچین ادویه ای بسیار مفید است که هزاران سال است که به دلیل خاصیت دارویی بی نظیر آن مورد توجه قرار گرفته است. علم مدرن آنچه را که مردم سالهاست که می شناسند را تأیید کرده است. در اینجا ۱۰ مزیت فوق العاه دارچین را که با تحقیقات علمی اثبات شده را  می آوریم.

دارچین یکی از انواع  ادویه معطر است که در بسیاری از دمنوش ها، غذاها، داروها و چاشنی ها استفاده می شود. دارچنین همچنین یکی از اعضای مهم قفسه گیاهان دارویی است. درخت دارچین که اغلب در کشور هند، سریلانکا و چین پروش میابد، یک درخت همیشه‌ سبز می باشد. مرغوب ترین نوع دارچین در کشور سریلانکا می روید. درخت دارچین در فصل بهار دارای گل‌ های سفید متمایل به زرد بوده، رنگ پوست آن قهوه‌ای‌ تیره می باشد.

۱- دارچین ماده ای با خواص دارویی بسیار زیاد است

این گیاه به عنوان یک ادویه خوش عطر در طول تاریخ مورد استفاده قرار گرفته است و قدمت آن به مصر باستان باز می گردد. پیشتر دارچین کمیاب و بسیار گران قیمت بوده و به عنوان هدیه ای مناسب برای پادشاهان در نظر گرفته می شد. این روزها دارچین ارزان شده و در همه سوپر مارکت ها موجود است.

بوی و عطر و طعم دارچین به دلیل داشتن قسمت روغنی آن است که دارای ترکیبی به نام سینامالدئید  است. سینامالدهید یک طعم دهنده قوی و علت اصلی بوی دارچین است که در صنایع غذایی و عطرسازی مورد استفاده قرار میگیرد. دارچین یک ادویه محبوب است. این گیاه از نظر دارویی استفاده زیادی دارد، به عقیده اطباء طب سنتی، دارچین بیشترین مزایا را برای سلامتی دارد.

۲- دارچین یک آنتی اکسیدان قدرتمند است

آنتی اکسیدان ها بدن شما را از آسیب اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند. دارچین با آنتی اکسیدانهای قدرتمندی مانند پلی فنولها پر شده است.
در مطالعه‌ای که فعالیت آنتی‌اکسیدانی ۲۶ ادویه را با یکدیگر مقایسه کرده است ، دارچین به عنوان برنده برتر ، در گروه “ادویه های آنتی اکسیدان” مانند سیر و پونه کوهی، محسوب می شود. در حقیقت ، آنقدر قدرتمند است که می توان از دارچین به عنوان یک ماده نگهدارنده طبیعی غذا استفاده کرد.

دارچین حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان پلی فنول بسیار قوی است.

۳- دارچین دارای خواص ضد تب و ضد التهابی است

چنانچه می دانیم تب نقش فوق العاده مهم در درمان بیماری دارد. تب به بدن شما کمک می کند تا با عفونت ها مبارزه نموده و آسیب های بافت را ترمیم کند. با این حال ، التهاب و تب هنگامی که زیاد شود ایجاد تشنج نموده و به بافت های بدن آسیب می رساند، دارچین از این نظر مفید بوده علاوه بر تب بر بودن دارای خاصیت ضد التهابی فراوانی نیز هست.

۴- دارچین خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد

دارچین با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی که یکی از شایع ترین علت های مرگ و میر در جهان است مرتبط می باشد. در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ ، ۱ گرم یا تقریبا نصف قاشق چای خوری دارچین در روز نشان داده شده است که اثرات مفیدی بر روی نشانگرهای خون دارد.

دارچین میزان کلسترول تام ، کلسترول LDL “بد” و تری گلیسیرید را کاهش می دهد ، در حالی که کلسترول HDL “خوب” پایدار می ماند. اخیراً ، یک مطالعه میدانی بزرگ به این نتیجه رسیده است که دوز دارچین فقط ۱۲۰ میلی گرم در روز می تواند این تأثیرات را داشته باشد. در این مطالعه ، دارچین همچنین سطح کلسترول HDL “خوب” را افزایش داده است. طی مطالعات انجام شده، اثر دارچین بر روی کاهش فشار خون اثبات گردیده است. همه این عوامل موجب می شود تا خطر ابتلا به بیماری های قلبی را به شدت کاهش دهد.

دارچین برخی از عوامل خطر زا برای بیماری های قلبی از جمله کلسترول ، تری گلیسیرید و فشار خون را بهبود بخشد.

۵- دارچین می تواند حساسیت به  هورمون انسولین را بهبود بخشد

انسولین یکی از هورمونهای اصلی است که تنظیم کننده سوخت و ساز و مصرف انرژی است. همچنین برای انتقال قند خون از جریان خون به سلول های شما ضروری است. مشکل این است که بسیاری از افراد در برابر اثرات انسولین مقاوم هستند. این مقاومت به انسولین ، مشخصه بارز شرایط جدی مانند سندرم متابولیک و دیابت نوع ۲ شناخته شده است.

خبر خوب این است که دارچین می تواند مقاومت به انسولین را به طرز چشمگیری کاهش دهد ، و به این هورمون مهم کمک می کند تا کار خود را انجام دهد. با افزایش حساسیت به انسولین ، دارچین می تواند سطح قند خون را کاهش دهد ، همانطور که در فصل بعد به آن پرداخته شده است.

۶- دارچین سطح قند خون را پایین آورده و خاصیت ضد دیابتی قوی دارد

دارچین به دلیل خواص کاهش قند خون بسیار شناخته شده است. جدا از تأثیرات مفید در مقاومت به انسولین ، دارچین می تواند قند خون را با چندین مکانیسم دیگر نیز کاهش دهد. ابتدا نشان داده شده است که دارچین میزان گلوکز موجود در خون را بعد از غذا کاهش می دهد.

این کار را با تداخل با آنزیم های گوارشی متعددی انجام می دهد ، که باعث کاهش سرعت کربوهیدرات ها در دستگاه گوارش شما می شود. دوم ، یک ترکیب موجود در دارچین با تقلید انسولین می تواند بر روی سلولها عمل کند. این تا حد زیادی جذب گلوکز توسط سلولهای شما را بهبود می بخشد ، اگرچه بسیار کندتر از خود انسولین عمل می کند.

مطالعات متعدد بر روی انسان تأثیرات ضد دیابتی دارچین را تأیید کرده است ، نشان می دهد که می تواند قند خون ناشتا را ۱۰ تا ۲۹ درصد کاهش دهد. دوز مؤثر معمولاً ۱-۶ گرم یا حدود ۰/۵ قاشق چای خوری دارچین در روز است.

نشان داده شده است که دارچین میزان قند خون ناشتا را کاهش می دهد و دارای یک اثر ضد دیابتی قوی به میزان ۱ تا ۶ گرم یا ۲/۵ قاشق چای خوری در روز است.

۷- دارچین یک آرامش بخش خوب و ضد بیماری های پارکینسون و آلزایمر

بیماریهای عصبی با از بین رفتن تدریجی ساختار یا عملکرد سلولهای مغزی مشخص می شوند. بیماری آلزایمر و پارکینسون دو نوع شایع هستند. به نظر می رسد دو ترکیب موجود در دارچین مانع از تولید پروتئینی به نام تاو در مغز می شود که یکی از ویژگی های بارز بیماری آلزایمر است.
در یک مطالعه در موش های مبتلا به بیماری پارکینسون ، دارچین در محافظت از نورون ها ، سطح انتقال دهنده عصبی نرمال و عملکرد حرکتی بهبود یافته کمک کرد. این تأثیرات باید بیشتر در انسان مورد بررسی قرار گیرد.

دارچین در مطالعات بر روی انسان، موجب پیشرفت در زمینه جلوگیری از بیماری آلزایمر و پارکینسون شده است.

۸- دارچین شما را در برابر سرطان محافظت می کند

سرطان یک بیماری جدی است که با رشد کنترل نشده سلولی سرطانی تشخیص داده می شود. دارچین به دلیل کاربرد بالقوه آن در پیشگیری و درمان سرطان مورد استفاده گسترده قرار گرفته است. به طور کلی ، شواهد و مدارک محدود به آزمایشات بر روی انسان نشان می دهد که عصاره دارچین بدن بیمار را در برابر سرطان محافظت کند.
دارچین سبب کاهش رشد سلول های سرطانی شده و از تشکیل رگ های خونی که تومورها را تغذیه میکنند، جلوگیری می نماید. به نظر می رسد دارچین برای سلول های سرطانی سمی است و باعث مرگ سلول می شود. یک مطالعه در موش های مبتلا به سرطان روده بزرگ نشان داد که دارچین یک فعال کننده فعال آنزیم های سم زدایی در روده بزرگ است و از رشد بیشتر سرطان محافظت می کند. این یافته ها توسط آزمایش های متعدد نشان داده شده است. همچنین دارچین واکنش های آنتی اکسیدانی محافظتی را در سلول های روده بزرگ انسان فعال می کند،

مطالعات نشان داده که دارچین اثرات محافظتی در برابر سرطان داد.

۹- دارچین یک مبارز واقعی برای مبارزه با عفونتهای باکتریایی و قارچی است

سینامالدئید ، یکی از مؤلفه های اصلی دارچین است که به مبارزه با انواع عفونت کمک کند. نشان داده شده است که روغن دارچین به طور موثر عفونت ریه ناشی از قارچ ها را درمان می کند.

دارچین همچنین می تواند از رشد برخی باکتریها از جمله لیستریا و سالمونلا جلوگیری کند. با این حال ، شواهد محدودی وجود داشته و تاکنون نشان داده نشده است که دارچین باعث کاهش عفونت در سایر نقاط بدن می شود. اثرات ضد میکروبی دارچین همچنین می تواند به جلوگیری از پوسیدگی دندان و کاهش بوی بد دهان کمک کند.

سینامالدئید دارای خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی بوده که باعث کاهش عفونت ها شده و به مبارزه با پوسیدگی دندان و بوی بد دهان کمک می کند.

۱۰- دارچین به درمان مبتلایان به ویروس HIV کمک کند

HIV ویروسی است که به تدریج سیستم ایمنی بدن شما را از کار انداخته و در صورت عدم درمان در نهایت می تواند منجر به ایدز شود. تصور می شود دارچین به دست آمده از گونه کاسیا ( Cassia ) می تواند در به مبارزه با HIV-1 ( رایج ترین ویروس HIV ) در انسان کمک می کند. یک مطالعه آزمایشگاهی که به سلولهای آلوده به HIV مبتلا شده است ، نشان داد که دارچین مؤثرترین درمان از بین ۶۹ گیاهان دارویی است که مورد مطالعه قرار گرفته است.

مطالعات نشان داده که دارچین می تواند به مبارزه با HIV-1 ، نوع اصلی ویروس HIV به مبتلایان کمک کند.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

 

 

 

 

 

 

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
ایمیل
تلگرام
اینستاگرام
فیسبوک
گوگل پلاس
تویتر
آپارات

درباره ی مدیر سایت

همچنین ببینید

چگونه فشار خون را بدون استفاده از دارو پایین بیاوریم؟

چکیده: فشار خون بالا برای هر فردی یک عامل نگران کنده و تهدیدآمیز به شمار …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Share This