خانه / آموزش / ذرت سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ و دشمن چربی خون

ذرت سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ و دشمن چربی خون

چکیده:

 بررسی های علمی انجام شده در دانشگاه اسکرانتون ایالات متحده اثبات کرد که مقدار آنتی‌ اکسیدان موجود در دانه های ذرت خیلی بیشتر از انواع میوه و سبزیجات است.

ذرت که به عنوان ذرت (Zea mays) نیز شناخته می شود ، یکی از محبوب ترین غلات غلات در جهان است. این بذر یک گیاه در خانواده چمن است ، بومی آمریکای مرکزی است اما در انواع مختلفی در سراسر جهان رشد می کند. دانه ذرت به دلیل کالری پایین به عنوان یکی از مواد غذایی رژیمی محسوب می‌شود و حاوی مقادیر زیادی فیبر است.

آنتی اکسیدان قوی:

محققان به تازگی دریافته‌اند که میزان آنتی‌اکسیدان موجود در آن موسوم به «پلی فنول» بسیار بیشتر از میوه و سبزی‌جات است. پلی فنول برای مبارزه با مولکول‌هایی که به سلول‌ها صدمه می‌زنند بسیار مفید است.

با توجه به این که میزان آب در دانه ذرت تنها چهار درصد است، مقادیر پلی فنول این ماده غذایی در مقایسه با میوه‌های آبدار و سبزی‌جات که از ۹۰ درصد آب تشکیل شده‌اند، بسیار بیشتر است. میزان آنتی‌اکسیدان موجود در یک ظرف ذرت ۳۰۰ میلی گرم یا دو برابر میزان موجود در میوه‌های آبدار است.

«جو وینسون» از محققان دانشگاه اسکرانتون تأکید می‌کند: اگرچه ذرت یک دانه صد در صد کامل و فرآوری نشده است، اما این ماده غذایی فاقد ویتامین و مواد مغذی موجود در میوه و سبزی‌جات است و نباید جایگزین این محصولات شود.

تبدیل دانه‌های ذرت به ذرت بو داده (پاپ کورن) باعث کاهش خواص این ماده غذایی با ارزش می‌شود. ذرت بو داده از پایین ترین میزان کالری برخوردار است. ذرت بو داده یا پوف فیل و ذرت شیرین انواع محبوب هستند ، اما محصولات تصفیه شده ذرت نیز به طور گسترده ای مصرف می شوند ، اغلب به عنوان مواد تشکیل دهنده مواد غذایی فرآوری شده هستند.

ارزش غذایی

در اینجا اطلاعاتی در مورد تغذیه ۳.۵ اونس (۱۰۰ گرم) ذرت زرد پخته (۱ منبع معتبر) آورده شده است:

کالری: ۹۶
آب ۷۳٪
پروتئین ۳.۴ گرم
کربوهیدرات ۲۱ گرم
قند ۴.۵ گرم
فیبر ۲.۴ گرم
چربی ۱.۵ گرم

کربوهیدرات:

مانند همه غلات ، ذرت در درجه اول از کربوهیدرات تشکیل شده است. نشاسته کربوهیدرات اصلی آن است که ۲۸-۸۰٪ از وزن خشک آن را تشکیل می دهد. ذرت همچنین مقادیر کمی شکر (۱-۳٪) را تأمین می کند. ذرت شیرین یا ذرت شکر ، یک نوع خاص نشاسته کم با محتوای قند بالاتر ، با ۱۸ درصد وزن خشک است.

بیشترین قند ساکارز است. با وجود قند موجود در ذرت شیرین ، این ماده غذایی با گلیسمی بالا نیست و از نظر شاخص گلیسمی (GI) پایین یا متوسط است (۳). GI معیاری برای هضم سریع کربوهیدرات است. غذاهایی که در این شاخص رتبه بالایی دارند ممکن است باعث افزایش ناسالم قند خون شوند.

روغن ذرت:

محتوای چربی ذرت از ۵-۶٪ است ، و آن را به غذایی کم چربی تبدیل می کند. با این حال ، جوانه ذرت ، محصول جانبی فراوان آسیاب ذرت ، سرشار از چربی است و برای تهیه روغن ذرت از آن استفاده می شود ، که یک محصول پخت و پز رایج بوده و به دلیل تحمل حرارت بالا یک روغن ایدآل برای سرخ کردن است.

روغن ذرت تصفیه شده عمدتا از اسید لینولئیک ، یک اسید چرب اشباع نشده اشباع شده تشکیل شده است ، در حالی که چربی های اشباع نشده و اشباع نشده بقیه را تشکیل می دهند. این ماده همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین E ، یوبی کوئینون (Q10) و فیتوسترول ها است که ماندگاری آن را افزایش می دهد و آن را به طور بالقوه در کاهش سطح کلسترول موثر می کند.

ویتامین ها و مواد معدنی:

ذرت ممکن است حاوی مقدار مناسبی از چندین ویتامین و مواد معدنی باشد. قابل ذکر است که مقدار آن بسته به نوع ذرت بسیار متغیر است. به طور کلی ، ذرت بو داده سرشار از مواد معدنی است ، در حالی که ذرت شیرین در بسیاری از ویتامین ها بیشتر است.

ذرت شیرین:

ذرت شیرین دارای تعدادی ویتامین است ، از جمله:

  • اسید پانتوتنیک. این اسید که ویتامین B5 نیز نامیده می شود ، تقریباً در همه غذاها تا حدودی یافت می شود. بنابراین ، کمبود نادر است.
  • فولات که به عنوان ویتامین B9 یا اسید فولیک نیز شناخته می شود ، یک ماده مغذی ضروری است ، به خصوص در دوران بارداری مهم است.
  • ویتامین B6. B6 دسته ای از ویتامین های مرتبط است که رایج ترین آنها پیریدوکسین است. این عملکردهای مختلفی در بدن شما دارد. 
  • نیاسین موجود در ذرت که ویتامین B3 نیز نامیده می شود ، به خوبی جذب نمی شود. پخت ذرت با آهک می تواند این ماده مغذی را برای جذب در دسترس قرار دهد.
  • پتاسیم یک ماده مغذی ضروری ، پتاسیم برای کنترل فشار خون مهم است و ممکن است سلامت قلب را بهبود بخشد.

پروتئین:

ذرت منبع مناسبی از پروتئین است. بسته به نوع مختلف ، محتوای پروتئین از ۱۰-۱۵٪ متغیر است. پروتئین های فراوان موجود در ذرت به عنوان زین شناخته می شوند که ۴۴-۷۹٪ از کل پروتئین را تشکیل می دهند. به طور کلی ، کیفیت پروتئین زئون ها ضعیف است زیرا آنها فاقد برخی از اسیدهای آمینه ضروری هستند. زین ها کاربردهای صنعتی بسیاری دارند ، زیرا از آنها در تولید چسب ، جوهر و پوشش قرص ، آب نبات و آجیل استفاده می شود.

نتایج این یافته در انجمن شیمی آمریکا در سن دیاگو اعلام شده است.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
ایمیل
واتساپ
آپارات
اینستاگرام
فیسبوک
SOCIALICON

درباره ی مدیر سایت

همچنین ببینید

خواص و تفاوتهای طالبی ، گرمک دستنبو و ملون

چکیده: به گروهی از میوه‌ها مانند خربزه، طالبی، هندوانه، گرمک و دستنبو در زبان انگلیسی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Share This