چکیده: |
برخی مواد غذایی، در تولید یاخته های عصبی و حفظ انعطاف پذیری مغز موثر است. زعفران، ریحان، دارچین و زردچوبه چهار ادویه و گیاهی هستند که برای برای مغز و اعصاب مفید می باشند. |
گیاهن دارویی مناسب برای تقویت مغز و حافظه
ریحان: تخم ریحان، برگ، ساقه و ریشه آن خاصیت آنتی اکسیدان و ضدالتهابی دارد. ریشه ریحان حاوی ترکیبی مشابه داروهای آلزایمر است.
زعفران: زعفران دارویی قوی ضد افسردگی بوده و توانایی مقابله با اضطراب را دارد. این دارو همچنین، قدرت حافظه و یادگیری را افزایش می دهد.
حتما بخوانید:
با این داروهای گیاهی به جنگ آلزایمر بروید
نتایج تحقیقاتی که در سال ۲۰۰۵ انجام شد، نشان داد مصرف روزانه زعفران برای درمان افسردگی موثر است.
دارچین: استشمام عطر دارچین، مغز را تقویت می کند. حتی استفاده از آدامس با طعم دارچین، حافظه، قدرت تمرکز، توجه، شناخت را تقویت می کند. این ادویه میزان قند خون را تنظیم می کند، از عفونت قارچی پیشگیری می کند، حاوی ماده معدنی منگنز است و منبع عالی فیبر غذایی، آهن و کلسیم است.
زردچوبه: کورکومین که رنگ زرد در زردچوبه ایجاد می کند آنزیم کلیدی است که علاوه بر خاصیت ضدالتهابی با برخی انواع سرطان و ام اس مقابله می کند.
۲ نظرات
بازتاب ها: فرانک
بازتاب ها: حسن