خانه / آموزش / روغن رزماری را خود در منزل تهیه کنید

روغن رزماری را خود در منزل تهیه کنید

چکیده:
گیاه تازه گیاه رزماری بومی منطقه مدیترانه است اما امروزه می توانید آن را در همه جا پیدا کنید. قرن ها است که روغن رزماری برای اثرات درمانی ، دارویی و روانشناختی خود استفاده می شود.

رزماری (Rosemary) درختچه ای همیشه سبز با برگهای سوزنی مانند و رایحه خوبی است. اگرچه رزماری بیشتر به عنوان چاشنی غذا شناخته می شود ، اما یکی از محبوب ترین گیاهان معطر و دارویی در سراسر جهان است. آنتی اکسیدان رزمارینیک اسید به دست آمده از رزماری می تواند دارای اثرات محافظت نورونی در التهاب عصبی و استرس اکسیداتیو باشد.

اگرچه اکنون اسانس رزماری با استخراج روغنهای طبیعی گیاهان یا گلها با استفاده از تکنیک های پیشرفته ساخته می شود ، قرن ها پیش از تزریق روغن ساده استفاده می شد.

در اینجا یک دستورالعمل ساده برای تهیه روغن رزماری در خانه آورده شده است. آنچه شما نیاز دارید رزماری خشک ، روغن زیتون و گوشه ای گرم از خانه شماست. می توانید از روغن دم کرده رزماری به عنوان روغن بدن یا ماسک مو استفاده کنید. اگر ترجیح می دهید می توانید از روغن زیتون آغشته به رزماری در سالاد ، دیپ و غیره استفاده کنید.

دستور تهیه روغن زیتون با رزماری

۱- یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک را در حدود دو سوم پر از رزماری خشک پر کنید. رزماری را بسته بندی نکنید و آن را آزاد بگذارید تا روغن فضای کافی برای پوشاندن گیاهان را داشته باشد.

۲- رزماری را کاملاً با روغن زیتون کاملا خالص با کیفیت بالا غوطه ور کنید. گیاهان را با روغن بپوشانید تا در معرض هوا قرار نگیرند. اگر دوست دارید می توانید به جای روغن زیتون از روغن هسته انگور ، زردآلو ، آفتابگردان یا سایر روغن های مایع گیاهی استفاده کنید. اگر قرار است از روغن رزماری در غذاها استفاده کنید ، روغن زیتون بهترین انتخاب است.

۳- با هم زدن آرام مخلوط ، جیاب های هوا را از شیشه خارج کنید.

۴- شیشه را محکم ببندید. شیشه را برای دو تا چهار هفته در یک مکان گرم بگذارید. هر دو روز یکبار شیشه را به آرامی تکان دهید. اطمینان حاصل کنید که گل رز در روغن غوطه ور است.

۵- بعد از دو تا چهار هفته ، برای بیرون آوردن ذره از رزماری از روغن ، این مخلوط را از طریق چند لایه پارچه پنیر خشک و تمیز صاف کنید. فرآیند صافی را تکرار کنید تا روغن شما شفاف شود.

۶- روغن تزریق شده به همراه رزماری خود را به یک بطری یا ظرف شیشه ای تمیز و خشک منتقل کنید. اجازه دهید روغن به مدت یک هفته در یک مکان خنک و تاریک جا بیفتد. در این مدت ، ناخالصی های تولید شده از مواد گیاهی در پایین ظرف ته‌نشین می‌گردد. مقداری آب که مربوط به گیاه است به تدریج از ظرف بالا میآید که باید خارج شود.

۷- آن را از طریق یک ظرف شیشه ای تمیز به یک شیشه تمیز صاف کنید. روغن رزماری خود را برچسب زده و در محل تاریک و خنک تا زمان استفاده ذخیره کنید.

 

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
ایمیل
تلگرام
اینستاگرام
فیسبوک
گوگل پلاس
تویتر
آپارات

درباره ی مدیر سایت

همچنین ببینید

خواص فوق العاده گریپ فروت برای سلامتی

چکیده: گریپ فروت میوه ای است که دارای فیبر زیاد و کالری کم بوده و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Share This