بایگانی روزانه: 4 فوریه , 2020

قارچ ها منبع غنی از ویتامین D هستند

چکیده: قارچ‌های خوراکی ارزش غذایی خوبی دارند و به همین دلیل می‌توانند در کنار سبزیجات پرخاصیت ‌‌میهمان همیشگی سبد غذایی خانواده‌ها شوند. قارچ‌ها کالری کمی دارند، هیچگونه چربی یا کلسترولی در آنها پیدا نمی‌شود و مقدار نمک بسیار کمی دارند. گروهی از ویتامین‌ها و املاح معدنی مهم مانند سلنیوم، پتاسیم، …

ادامه نوشته »

پزیرفتن شرایط حریم خصوصی

مطالب این سایت جنبه آموزشی داشته و شما با آشنایی بیشتر با خواص گیاهان داروئی ، طب سنتی و تاثیر غذاها بر بدن خود ، وضعیت سلامت بهتری خواهید داشت ، لیکن توصیه اکید می‌کنیم از مصرف داروهای گیاهی بدون نظر پزشک خوددرای کنید

This will close in 20 seconds